Trapprenovering till Fast pris - Egen tillverkning i Mockfjärd - Dalatrappen

Dalatrappen bygger på enkel idé – hållbar trapprenovering istället för allt nytt. Utan att för den skull tumma på utseende eller den lyxiga känslan.

Trappen utstår mycket slitage när den tar oss från en våning till en annan i hemmet. Ofta ser den likadan ut som när huset byggdes, medan resten av hemmet har fått ett nytt utseende både en och två gånger.

Vi startade Dalatrappen med syftet att erbjuda renovering och en ny skepnad till trappor som antingen slitits ut, eller som behöver ett utseendemässigt lyft för att passa in bättre. Vi gör det genom att ta bort det nödvändiga och renovera det som inte måste bytas.

Vårt snickeri ligger i Mockfjärd, Dalarna och vi arbetar helt enligt hantverkstraditionen när vi tillsammans med dig går från dröm till skiss, till färdig trapp. Vi utför trapprenoveringar runt om i Dalarna, Gävleborg och Stockholm. 

Vårt erbjudande

  • Hållbar trapprenovering med material som står pall. Därför arbetar vi i massivt och slitstarkt trä, noga utvalt och av högsta kvalitet. 
  • Ett utseendelyft med wow-effekt – från något som bara finns, till något vackert som syns.

Vi tycker att trapprenovering ska vara både smidigt och tryggt. Därför får du med oss allt i ett-lösningar, från mått till montering. Vi har en tät dialog med dig som kund under arbetets gång. Och så lämnar vi alltid 3 års garanti både på material och arbete.